Céljaink

Kedves Látogató!

A Jobbik Magyarországért alapította a Jobbik Magyarországért Alapítványt.

A magyar társadalom a 21. század elején olyan kihívás elé került, amely hosszú évtizedekre meg fogja határozni nemzetünk sorsát. A kihívás pedig, hogy a magyar társadalom önszerveződő ereje feléled-e, és újra megerősödnek-e a családi kapcsolatok, a közösségi kezdeményezések, a civil önszerveződések, civil szervezetek és le tudjuk-e végre rakni egy valódi nyugati típusú polgári társadalom alapjait.
Hiszünk abban, hogy a magyar polgári társadalom értékeinek védelme és ápolása nemcsak intézmények, hanem civil közösségek és magánszemélyek feladata is.
A Jobbik Magyarországért Alapítvány ezt a feladatot kívánja a jövőben elősegíteni és lehetőségeihez mérten támogatni.

Olyan kezdeményezéseket kívánunk támogatni, amelyek elfogadják az európai zsidó-keresztény civilizáció örökségét, támogatják a magyar hagyományok tiszteletét és megőrzését.

Fontosnak tartjuk a múltunk és elődeink munkájának megismerését, történelmi múltunk feltárását, és az ismeret átadását az új generációk számára.

Olyan programokat támogatunk, amelyek célja a magyar emberek jólétének és szabadságának előfeltételeit megteremtő polgári átalakulás előmozdítása.

Ennek megfelelően kívánjuk munkánkat végezni és segíteni az értékeket teremtő kezdeményezéseket.

Tömör-Tones Zsolt
A Jobbik Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke